Duran Duran spiller i Odense


Duran Duran spiller i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den hidtil største støttearrangement i forbindelse med Odenses Unicef-indsamling til skolebørn i Bolivia

ODENSE: Duran Duran, én af pop-rockens største bands gennem 30 år, giver open air-koncert lørdag den 21. juni på Dyrskuepladsen til fordel for Odenses Unicef By-indsamling til skolebørn i Bolivia.

De britiske hitmagere og 80'er-ikoner med varig holdbarhedsgrad skulle give koncert i Hjørring, men den jyske koncertarrangør Jan Thybo valgte at droppe Vendsyssel for i stedet at støtte Odenses Unicef-indsamling.

Det er Duran Durans første koncert på Fyn.

Der kommer 20.000

Jan Thybo, der sidste år præsenterede Pink i Odense, er optimistisk. Han regner med, at Odense samler over tyve tusinde til koncerten - med flere kendte opvarmere.

Det første Duran Duran-band blev samlet i 1978, og siden debut-albummet "Duran Duran" fra 1981 har bandet været på flere verdensturneer og lavet en række albums og gjort sig bemærket med videohits som "Girls on Film" og "Rio".

Band med kvindetække

De fire britiske kvindebedårer er lige nu på verdensturné, og de kommer til Odense direkte fra koncerter i Bruxelles og Amsterdam.

Fra Odense går turen over København til London, Liverpool, Nottingham - og den 7. juli spiller drengene i bandets hjemby, Birmingham.

Det var her, eventyret startede for præcis 30 år siden - dengang de smarte, unge fyre med pomadehåret, Stephen Duffy, Nick Rhodes, John Taylor og Simon Colley, fik ideen til at samle et band, der skulle spille mere og andet end den gængse brit-pop.

Musikken er opdateret

Det lykkedes - Duran Duran rangerede i flere år blandt populær-rockens sværvægtere - blandt andet med flere voldsomt store stadionkoncerter i USA.

Og hvad angår nutiden, så har bandet formået at opdatere sin musik, uden at glansen er gået af den særlige DD-sound. Det kan høres på det aktuelle album "Red Carpet Massacre", hvor Timbaland, stormesteren i moderne hits, producerer tre numre, blandt andet "Falling Down" - Justin Timberlake er med på ét.

Billetsalget er igang

Uanset udskiftninger i bandet og flere pauser har institutionen tusindvis af inkarnerede fans verden over.

Duran Duran kom fra Australien til Europa, og efter en omfattende Europa-tur, der også omfatter Italien og Østrig, tager bandet til Canada og flere nordamerikanske stater - blandt andet med to koncerter i Las Vegas.

Duran Duran spiller i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce