Dumt: Dækfræs i videoovervåget p-kælder kan blive dyrt

P-kælderen under Odeon er et skidt sted at brænde dæk af. For gulvet tager skade af det, og det er let at finde gerninsgmanden, da hele området er videoovervåget. Foto: Nils Svalebøg

Dumt: Dækfræs i videoovervåget p-kælder kan blive dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personen bag rattet i den bil, der 29. august ved 21-tiden valgte at fræse dæk af og efterlade sorte dækspor i p-kælderen under Thomas B. Thriges Gade og Odeon, har næppe tænkt sig grundigt om.

For hele p-kælderen er nøje videoovervåget, og derfor er der efter alt at dømme nu et erstatningskrav på vej. Det oplyser projektchef i TBT-kontoret fra Gade til By Stig Langsager.

- Malingen skal slibes af, og så skal gulvet males igen. Jeg kan ikke sige, hvad det præcis kommer til at koste, siger han.

- Det lyder ikke helt billigt?

- Det er det heller ikke, for det er noget særlig kraftig maling, som skal kunne holde til, at man kører på det.

Meldt til politiet

Sagen har TBT-kontoret anmeldt til politiet, og den fremgår da også af Fyns Politis døgnrapport.

Her beskrives det, at bilen, en Peugeot 406 årgang 2004, "havde foretaget dækspin og håndbremsevendinger, således at gulvet i parkeringskælderen var blevet beskadiget af gummi fra dækkene".

Problemet er, forklarer Stig Langsager, at dæksporene ikke kan vaskes af, og derfor bliver det en større omgang at genoprette skaden på gulvet.

- Da vi opdagede skaderne, kunne vi via videoovervågningen i kælderen gå tilbage og se, hvilken bil, der var tale om, fortæller Stig Langsager.

- Det virker som en ret dum ide at brænde dæk i en kælder med videoovervågning?

- Ja, og det er jo ikke, fordi vi ikke gør opmærksom på det, siger han med henvisning til, at det står med store bogstaver, at der sker nummerpladeregistering i kælderen.

Ikke sket før

Ifølge Stig Langsager er det heldigvis ikke et generelt problem, at nogen kører råddent i kælderen.

- Noget lignende er ikke sket før. Generelt har vi ikke problemer, og folk kører rigtig pænt dernede, siger Stig Langsager.

Han oplyser, at reparationen af gulvet vil betyde, at et mindre område skal afspærres. Hærværket er sket i den nederste af de to etager i den del af kælderen, der ligger under Odeon, tilføjer han.

Dumt: Dækfræs i videoovervåget p-kælder kan blive dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce