Dreng anholdt: Sigtes for sten mod politiet

Arkivfoto.
Foto: Michael Bager

Dreng anholdt: Sigtes for sten mod politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 16-årig dreng forlod omkring midnat natten til lørdag Politigården i Odense med en sjælden sigtelse: Han mistænkes for at have kastet sten mod en politibil i Vollsmose fredag aften.

Det er ikke ofte, Fyns Politi har held med at finde de personer, som fra tid til anden kaster sten mod politiets patruljevogne, når de kører rundt i Vollsmose.

Men fredag aften blev en 16-årig dreng anholdt og sigtet for at have kastet en sten mod politiet. Det skete klokken 19.48 ved multibanen i Bøgeparken, oplyser vagtchef Kim Munksgaard til Fyens.dk.

- Det er almindeligt, at unge mennesker forsamles, når vi kommer ud i Vollsmose, og nogle af dem kan føle sig så frustrerede eller provokerede, at de kaster sten mod os. Det er sjældent, vi finder dem, men i aftes havde vi sendt en vogn ud for at observere på afstand, og på den måde kunne vi identificere den person, som kastede en sten mod en anden af vores vogne, forklarer vagtchefen.

Stenen ramte bilens B-stolpe - den som adskiller forreste og bageste siderude - og lavede en stor bule i bilen.

Da den 16-årige blev anholdt, brugte han også ukvemsord mod betjentene og blev derfor også sigtet efter straffelovens paragraf 121 (hån, skældsord og fornærmelig tale mod blandt andre politibetjente).

Han blev fredag aften afhørt på politigården, mens hans forældre og de sociale myndigheder var til stede.

- Han nægter alt, oplyser vagtchefen til Fyens.dk.

Dreng anholdt: Sigtes for sten mod politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce