Dramatisk overfald over for banegården

Politiet mødte talstærkt op til et opgør foran Odense Banegård Center, hvor en ung mand pludselig blev angrebet af to mænd med en skruetrækker.

Dramatisk overfald over for banegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mand angrebet med skruetrækker uden for Odense Banegård Center. Massivt politiopbud forhindrede situationen i at udvikle sig.

Kort før klokken 16 vrimlede det med politibiler foran banegården. Et overfald, der kunne have udviklet sig, havde fundet sted.

- Jeg kom gående stille og roligt og var på vej på arbejde, da to mand pludselig hoppede ud af en bil og gik løs på mig, fortæller en ung mand med indvandrerbaggrund, mens han tager sig til armene.

- På et tidspunkt hentede de en skruetrækker, men jeg ved ikke, om de forsøgte at stikke mig med den, tilføjer han, inden han begiver sig på vej til skadestuen.

Skruetrækkeren, som nu er i politiets varetægt, så drabelig ud, men der var ikke blodspor på den, og den overfaldne havde heller ikke nogen blødende sår - men dog mærker på armene.

- De slog og sparkede, men jeg ved ikke, om de ramte mig med skruetrækkeren, siger den overfaldne.

- Det var to, jeg har set før, og som jeg plejer at hilse på, der overfaldt mig, men jeg ved ikke hvorfor, tilføjer han.

Under alle omstændigheder slap han med skrammer og kunne selv tage på skadestuen, og politiet kunne anholde overfaldsmændene.

Overfaldet, der fandt sted lige i myldretiden og over for banegården, skabte sammen med det massive politiopbud på fem patruljevogne et vist midlertidigt kaos i trafikken på Østre Stationsvej.

Dramatisk overfald over for banegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce