Drabssigtet skal fortsat være isoleret

Den 37-årige mand, der er sigtet for drabene på Heidi Nielsen og Bjarne Johansen skal også de kommende 14 dage af sin varetægtsfængsling være isoleret fra kontakt med andre mennesker.
Foto: Michael Bager/GRAFIK Leif Nørmark Sørensen

Drabssigtet skal fortsat være isoleret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 37-årig mand fra Sanderum, der er sigtet for dobbeltdrabet i Tusindårsskoven, har fået forlænget sin isolationsfængsling.

Isoleret fra kontakt med andre mennesker.

Sådan vil det også i de kommende 14 dage være for den 37-årige mand fra Sanderum, der er sigtet for at have dræbt Heidi Nielsen og Bjarne Johansen i Tusindårsskoven.

Den drabssigtede blev for fjorten dage siden varetægtsfængslet i fire uger. Dommerens kendelse lød dengang på, at den 37-årige skulle være fængslet i isolation de første 14 dage.

Men på et retsmøde i dag har dommeren imødekommet anklagemyndighedens krav om, at den sigtede også i de kommende 14 dage skal være isoleret fra kontakt med de andre i arresthuset. Desuden må han ikke modtage besøg fra andre end sin forsvarsadvokat.

Nægter sig skyldig

Den 10. juni udløber varetægtsfængslingen af den drabssigtede. Her vil der så skulle være nok et retsmøde, hvor dommeren skal afgøre, om den 37-årige skal forblive i arresten.

Den 37-årige nægter sig skyldig i dobbeltdrabet. Men han har ikke ønsket at tale med politiet. Desuden nægtede han at afgive forklaring under grundlovsforhøret den 13. maj.

Drabssigtet skal fortsat være isoleret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce