Kenneth Peder Haugstrup var rocker og uvenner med Bandidos og Daabas-familien, men også familiefar til to drenge

Odense: På den ene side var han kriminel og rocker. På den anden side familiefar til to drenge.

Sådan forklarede den tidligere kæreste og samlever til den 41-årige dræbte eksrocker Kenneth Peder Haugstrup onsdag i Retten i Odense.

Hun kendte ham som stilladsarbejder, Hells Angels-rocker, bistandsklient, afsoner i fængsler, som sin mand, og far til parrets to drenge.

Parret gik fra hinanden i 2012 efter at have været sammen siden 1999, men alligevel sås de meget ofte og i perioder hver dag, ligesom hun hjalp ham i svære perioder.

- At være HA-rocker kunne ikke forenes med et familieliv. Man kommer ikke ligefrem hjem til spisestid eller for at smøre madpakker, når man er HA-rocker, fortalte hun.

Hun vidste, han var én, som sagde sin mening lige ud, og som levede i frygt og var uvenner med Daabas-familien efter drabet på en rejsemontør på værtshuset Havhesten. En strid, hun hævdede senere var blevet løst. Men også Bandidos havde været efter ham.

Omvendt var han også far til deres to drenge, og netop aftenen inden drabet havde han været hjemme hos dem for at se fodbold i fjernsynet med den ældste søn, og mandag skulle han til samtale på et job.

- Kenneth var meget beskyttende over for sin familie, så ingen vidste, hvor de boede, forklarede ekskæresten.

Retssagen mod den 35-årige mand, som er tiltalt for drabet på Kenneth Peder Haugstrup, fortsætter torsdag og mandag i næste uge.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
Eksrocker bestilte sin egen gravsten - drabsmand får ti år

Eksrocker bestilte sin egen gravsten - drabsmand får ti år

Drabssag uden beviser: Odenseaner dømt igen

10 års fængsel: Drab på eksrocker i retten igen

10 års fængsel: Drab på eksrocker i retten igen