35-årig mand tiltalt for drab i Odense på eksrockeren Kenneth Peder Haugstrup har i retten forklaret, hvordan han blev afkrævet dummebøder.

Dummebøder på mellem 1000 og 10.000 kroner var det, en 35-årig mand blev afkrævet af den 41-årige eksrocker Kenneth Peder Haugstrup, som for snart et år siden blev dræbt af to knivstik i ryggen på Jacob Hansens Vej i Odense.

- Hvis jeg bare kørte forkert, når jeg var chauffør for ham, fik jeg en dummebøde, for det var jeg selv ude om, forklarede den 35-årige drabstiltalte mand i retten om, hvordan eksrockeren hele tiden afkrævede ham penge.

Men også Kenneth Peder Haugstrup blev afkrævet penge af den rockerklub, Hells Angels, som han havde været prøvemedlem af og siden smidt ud af. Kenneth Peder Haugstrup skulle ifølge den drabstiltalte mand betale 30.000 kroner om måneden til Hells Angels, formentlig for at der så ikke ville ske noget med ham.

Den 35-årige mand, som er tiltalt for drabet og nægter sig skyldig, har onsdag formiddag forklaret, hvordan han har kendt Kenneth Peder Haugstrup siden 2010 eller 2011 gennem en fælles arbejdsplads. Men det var først i 2013, at de tilfældigt mødte hinanden igen på en cykelsti, og derefter blev han tvunget til at tage med på tyvetogter efter især kobber.

Det var også her, dummebøderne begyndte at falde mod ham.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
Drab på eksrocker: Nu begynder retssagen

Drab på eksrocker: Nu begynder retssagen

Drabstiltalt om offer: Han gav mig dummebøder og slog

Svær sag: Nu skal drab uden gerningsvåben afgøres

Svær sag: Nu skal drab uden gerningsvåben afgøres