Siden 2005 er alle fynske drab blevet opklaret af den særlige drabsafdeling på Fyn
Odense: Skulle de være trætte, efter adskillige døgns intensiv efterforskning af drabet på den 47-årige Connie Christiansen på Bredagerløkken mandag aften, så har folkene i Fyns Politis drabssesktion alligevel grund til at smile.

For med anholdelsen af Connie Christiansens 64-årige kæreste fra Helsingør i forbindelse med drabet, har afdelingen indtil nu opklaret alle drabssager på Fyn siden 2005.

I september 2005 blev den særlige afdeling oprettet under Odense Politi, og ved politireformen blev den til en større afdeling for personfarlig kriminalitet under Fyns Politi.

Og en af arkitekterne bag afdelingen, chefpolitiinspektør John Jakobsen, er ikke i tvivl om, at det er ekspertviden, der har opklaret de
mange sager.

- Det er jo en af de positive sider ved politireformen. At vi har fået samlet nogle enheder, hvor folk har en høj grad af specialviden. For det kræves der i den her type sager, og jeg er ikke i tvivl om, at det har været medvirkende til, at vi har kunnet opklare drabssagerne, siger chefpolitiinspektør ved Fyns Politi, John Jakobsen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende
  • Fyens Stiftstidende