Den 41-årige eksrocker Kenneth Peder Haugstrup vidste, han var så jaget vildt i det kriminelle miljø, at han allerede havde bestilt sin gravsten

Den 41-årige dræbte eksrocker Kenneth Peder Haugstrup levede hver dag i frygt og var jaget vildt blandt øvrige kriminelle og bandemiljøet i byen.

Faktisk var han så sikker på, at han på et tidspunkt ville blive dræbt, at han forud for drabet den 29.-30. marts havde besøgt en stenhugger i Odense for at bestemme, hvad der skulle stå på hans gravsten.

Det er kommet frem under retssagen, hvor en 35-årig mand er tiltalt for at have dræbt eksrockeren på Jacob Hansens Vej i Hjallese med to knivstik i brystet fra ryggen, heraf det ene med en dybde på 22 centimeter.

At Kenneth Peder Haugstrup var jaget vildt i byen viste sig tydeligt allerede for flere år siden. I 2010 blev montøren Henrik Pedersen dræbt, mens han spillede billard på værtshuset Havhesten i Ny Vestergade.

Montøren lignede Kenneth Peder Haugstrup nærmest på en prik, så drabsmanden eller -mændene har forvekslet de to personer. Ingen er blevet dømt for drabet på Henrik Pedersen.

Siden skuddrabet på værtshuset Havhesten har Kenneth Peder Haugstrup levet så meget i frygt, at han via sin søster fik telefonnummeret på den stenhugger, familien havde kontakt med i 2007 i forbindelse med et andet dødsfald i deres familie.

- Kenneth Peder Haugstrup havde bestilt sin egen gravsten. Det gør man kun, når man er bange og føler, man er jaget vildt, sagde advokat Jan Hollmén Olesen, som er forsvarer for den 35-årige drabstiltalte mand.

Den 29. marts afsiger retten kendelse om, hvorvidt den 35-årige er skyldig eller ej. Det sker præcis på ét-års-dagen for knivdrabet.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
Eksrocker bestilte sin egen gravsten - drabsmand får ti år

Eksrocker bestilte sin egen gravsten - drabsmand får ti år

Drabssag uden beviser: Odenseaner dømt igen

10 års fængsel: Drab på eksrocker i retten igen

10 års fængsel: Drab på eksrocker i retten igen