Jesper Mads Eriksen springer tit over, hvor det gastronomiske gærde er lavest
Jesper Mads Eriksen er 45 år og har et lidt underligt forhold til mad.

Som single og absolut analfabet i et køkken er det i hverdagen noget, der bare skal overstås. Stiftstidendes velfungerende og alsidige kantine er hovedhjørnestenen i et normalt ugentligt kostprogram.

Resten er overladt til et tilfældigt sammenrend af rugbrødsmadder, fastfood og færdigretter. Rigtig mad laver han aldrig til sig selv som følge af en blanding af dovenskab og uformåen.

På den anden side tændes der julelys i øjnene, og mundvandet flyder, når han af og til er så heldig at bænke sig på en rigtig dyr restaurant.

Rigtig god mad elsker han. Den skal bare være lavet af andre.

Som barn var han ekstremt kræsen. Nu er det lige omvendt. På udlandsrejser er han typen, der altid springer ud i noget, han aldrig har prøvet før. Og så har han et nærmest bizart kærlighedsforhold til stegt lever.

Mere om emnet

Se alle
Bidt af byrådet

Bidt af byrådet

Smagsdommerne

Det tager tid at få maden ud

Det tager tid at få maden ud