Pizzakæden Domino's åbner ikke én, men to restauranter i Odense i løbet af foråret.

Pizzakæden Domino's Pizza åbner to restauranter i Odense i løbet af foråret. Præcis hvor kan pizzakæden endnu ikke afsløre, men der bliver både en restaurant i centrum og i den nordvestlige del af byen, fremgår det af en pressemeddelse fra pizzakæden.

Pizzakæden er i hastig ekspansion i hele Danmark, og nu er turen kommet til Odense, der i løbet af foråret vil opleve de blå pizzabude på scootere i gadebilledet.

Når Domino's Pizza åbner sine restauranter i Odense, skaber det 20 til 30 nye jobs i byen primært til 15- til 17-årige skole- og gymnasieelever.

Domino's Pizza søger allerede nu ansatte til deres restauranter, og der er brug for blandt andet pizzabagere og -bude.

Det er 20 år siden, at Domino's Pizza åbnede den første butik i Danmark på Falkoner Allé på Frederiksberg. I dag er der 29 butikker i Danmark og mere end 600 ansatte.

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.