Dom om affaldssvindel tæt på

Den 29. januar falder der dom i sagen om svindel med affald på Miljøcenter Nord. Foto: Jens Wognsen
Foto: Jens Wognsen

Dom om affaldssvindel tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense: Sagen mod fem mænd om snyd og svindel med affald på Odense Renovation Miljøcenter Nord nærmer sig nu sin afslutning.

Forleden var det den sidste retsdag i sagen, som nu er optaget til dom ved Retten i Odense, og 29. januar ventes retten at afsige dommen.

De fem tiltalte tæller to vognmænd, to tidligere ansatte ved miljøcentret, og indehaveren af et nedrivningsfirma, som alle er tiltalt for databedrageri af særlig grov beskaffenhed og mandatsvig af særlig grov beskaffenhed.

Det er sket ved, at vognmænd i nogle tilfælde har fået lov til at køre deres affald direkte ind på pladsen uden at betale, eller ved at affaldet er blevet vejet og skrevet ind, men senere korrigeret, så der dels var tale om en anden og billigere affaldstype, men i mange tilfælde også en mindre vægt.

De to tidligere ansatte ved miljøcentret har delvis erkendt, at de fik penge under bordet af vognmændene.

Sagen begyndte ved retten tilbage i august 2015, og nogle af forholdene går tilbage til januar 2007 og indtil sensommeren 2011, hvor det omfattende snyd blev afsløret.

Anklageren har lagt op til samlet 10 års fængsel, hvis man lægger de forskellige straffe sammen for alle fem tiltalte, men med størst straf til én af de to tidligere ansatte ved Odense Renovation.

Dom om affaldssvindel tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce