Kort efter, at Fyns Politi udstedte en international arrestordre på Niller Bo Knudsen, har den dømte tidligere pædagogmedhjælper kontaktet politiet og meddelt, at han vil melde sig selv. Det gjorde han så her til aften, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Opdateret med nye oplysninger om, at den efterlyste nu er anholdt.

Den 55-årige Niller Bo Knudsen har meldt sig selv til efterforskere fra Fyns Politi her til aften, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse. Han blev anholdt uden dramatik.

Kort før klokken 12.00 torsdag kontaktede den 55-årige Niller Bo Knudsen Fyns Politi for at meddele, at han vil melde sig selv senere på dagen.

Han ville ikke fortælle, hvor han var henne, og sagde, at han nok skulle melde sig selv. Han sagde, at han vil komme så hurtigt som det kan lade sig gøre i forhold til de transportmidler, han har mulighed for at tage.

Henrik Justesen, vicepolitiinspektør

- Han ville ikke fortælle, hvor han var henne, og sagde, at han nok skulle melde sig selv. Han sagde, at han vil komme så hurtigt som det kan lade sig gøre i forhold til de transportmidler, han har mulighed for at tage, siger vicepolitiinspektør ved Fyns Politi, Henrik Justesen.

Kort inden jul blev han idømt halvandet års fængsel for at have krænket en række piger i Stige, men han udeblev da dommen skulle afsiges, og har siden været efterlyst af Fyns Politi, der også udstedte en international arrestordre.

Niller Bo Knudsen er idømt halvandet års ubetinget fængsel for at have tungekysset, befamlet og på anden vis krænket mere end 20 piger, og grunden til, at han ikke med det samme meldte sig ved politiet er, at der er en afstand til, hvor han befinder sig.

Uvist om han er i landet

Et sted, Fyns Politi endnu ikke ved, hvor er, ligesom det hidtil er uvist, hvor han har befundet sig siden december.

- Det er noget, vi vil afhøre ham om, når han kommer. Hvis vi havde vidst, hvor han opholdt sig, ville vi have hentet ham eller fået andre til det. Når manden ringer ind og siger, at han vil komme selv uden at fortælle, hvor han er, så har vi lidt svært ved at hente ham, siger Justesen.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at Niller Bo Knudsen er gjort bekendt med, at han er efterlyst, til han er i politiets varetægt.

Kan du sige, om han er inde for landets grænser?

- Det kan jeg ikke udelukke, at han ikke er. Det kan også være, han er andre steder. Det er også derfor, han er blevet gjort bekendt med, at han er efterlyst, for det kunne godt være, at han blev taget i forbindelse med grænsekontrol eller et andet sted. Men hvor han opholdt sig, ville han ikke fortælle.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Flygtede fra dom: Dømt pædagogmedhjælper fra Stige er nu varetægtsfængslet

Flygtede fra dom: Dømt pædagogmedhjælper fra Stige er nu varetægtsfængslet

1
Advokat for dømt pædagogmedhjælper: Han skulle på tre ugers ferie

Advokat for dømt pædagogmedhjælper: Han skulle på tre ugers ferie

Er han i Rumænien?: Dømt sexkrænker efterlyses i hele Europa

Er han i Rumænien?: Dømt sexkrænker efterlyses i hele Europa