DOM: To et halvt års fængsel til 20-årig tyrker efter overfald på avisbud
ODENSE: - Det må have været stofferne. Det var det sidste, jeg havde forventet af mig. Det skulle aldrig være sket.

20-årige Sinan Ünal kunne i går i retten i Odense ikke give anden forklaring på de grusomheder, han en søndag morgen i marts udsatte en kun 14-årig pige for.

Retten idømte ham i går to-et-halvt års fængsel for voldtægten og for et overfald mod en mor og hendes datter. En dom, som Sinan Ünal valgte at modtage med det samme.

Sinan Ünal kørte om morgenen den 18. marts rundt i en rus af kokain og speed på en knallert i området ved parkerne i Vollsmose.

Speed og kokain

Han havde været i byen på forskellige diskoter med nogle venner og havde blandt andet sniffet kokain og speed og røget hash, inden han ved fem-tiden kørte alene mod Vollsmose på en gul knallert 45.

Ved Bøgeparken traf han en mor og hendes datter, der var i færd med at dele aviser ud. Ünal fulgte efter dem og råbte: "Jeg vil kneppe din datter", hvorefter han blottede sig for dem.

Moderen forsøgte at holde sin datter væk fra Ünal ved at gå imellem dem, men han tog fat i moderens hår og smed hende ned over en cykel. Samtidig lagde moderen mærke til, at han holdt en kniv i den ene hånd.

- Jeg var ikke i tvivl om, at han ville have fat i min datter, sagde moderen i går i retten.

Kender du et øde sted?

Ünal stak af fra stedet, da datteren begyndte at skrige.

Kort tid efter passede han den 14-årige pige op på Kildegårdsvej. Pigen var på vej til et avisdepot for at hente aviser, som hun skulle dele ud. Men hun nåede aldrig frem til depotet.

Ünal truede hende med kniven til at sætte sig op på sin knallert fordi han, som han sagde "ville smage på hende". Derefter spurgte han hende, om hun kendte et øde sted i nærheden.

De kørte ud til et dige på Gartnervænget, hvor han beordrede hende til at tage tøjet af, og voldtog hende flere gange.

I går i retten kunne Ünal ikke huske mange detaljer fra den morgen.

- Jeg var på stoffer. Men hvis hun siger, at det var sådan, så vil jeg ikke afvise det, sagde han flere gange under afhøringen, hvor han også selv var meget bevæget.

Stærkt chokeret

Efter voldtægten ville hans knallert ikke starte, og han gik derfor ind mod Vollsmose sammen med pigen. Undervejs spurgte han hende blandt andet om hun ville melde overfaldet til politiet og om de mon kunne ses igen.

Han bad hende også om en cigaret, men insisterede på at betale 10 kroner for den.

Den 14-årige pige blev kort efter fundet stærkt chokeret af to betjente tæt ved hendes hjem. Hun havde blod på tøjet, men var ikke umiddelbart i stand til at fortælle, hvad der var sket med hende.

I går mødte hun dog selv op i retten, og selv om hun var stærkt påvirket af situationen lykkedes det hende at fortælle om den morgen. Dog mens både Ünal og alle tilhørere måtte blive uden for retssalen.

Ünal har siden marts siddet varetægtsfængslet, og han skal forblive i arresten, indtil han kan komme i gang med at afsone straffen. Han er født i Danmark, og det har derfor ikke været på tale at udvise ham.
  • fyens.dk