Den dobbelte Paradise Hotel-vinder Frederik Lilja fik 60 dages betinget fængsel for tre tilfælde af vold i nattelivet. Han nægter og har anket dommen til Østre Landsret

Odense: Den dobbelt vinder i reality-tv-programmet Paradise Hotel, den 27-årige Frederik Lilja, er torsdag idømt 60 dages betinget fængsel ved byretten i Odense.

Paradise-Frederik, som han ofte kaldes i ugebladene, blev dømt for at have tildelt en gæst på natklubben The Gym i Overgade et knytnæveslag og nikket vedkommende en skalle, slået en anden natklubgæst samme sted med flad hånd, samt for på et diskotek i Aarhus at have skubbet en ung kvinde.

I retten forklarede den kendte Paradise-deltager, at han nok havde skubbet, men nægtede vold og at have nikket en skalle.

Episoden på The Gym fandt sted den 18. november 2012, mens episoden i Aarhus skete den 5. januar i år, hvor en ung kvinde gentagne gange havde provokeret ham.

Frederik Lilja vandt over sine konkurrenter første gang i realityprogrammet Paradise Hotel i 2009, og ved Paradise Reunion i 2012 vandt han atter, så han nu er ”Paradiso.”

Frederik Lilja valgte sammen med sin forsvarer at anke dommen til landsretten.

Fyens Stiftstidende/fyens.dk skriver normalt ikke navn på dømte, som får mindre end ét års ubetinget fængsel. I denne sag gør vi en undtagelse, fordi Frederik Lilja er en kendt person og rollemodel for mange unge mennesker.

Læs om hele sagen og interview med Frederik Lilja i Fyens Stiftstidende fredag og på www.mitfyn.dk.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør