Byrådspolitiker Christoffer Lilleholt (V) har fået sin kampagnebil ridset, og nogen har skrevet "Dø" på ruden.

Venstrepolitiker Christoffer Lilleholt, som er byrådsmedlem i Odense og søn af energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V), vågnede lørdag morgen op til et ubehageligt syn. Hans kampagnebil var blevet ridset hele vejen rundt, og nogen havde skrevet "Dø" på ruden ved førersædet.

- Det med ridserne er hærværk, men det med at man skriver dø på ruden, det synes jeg, er dybt ubehageligt. Om det så er Venstre eller min person, ved jeg ikke, men at man ikke har respekt for andre menneskers holdninger ligger så langt væk fra den måde, jeg lever på, og det hører ikke hjemme i det samfund, vi lever i, siger han til Fyens.dk

Hærværket er sket i tidsrummet mellem onsdag og lørdag. Bilen var parkeret i Vestergade, og Christoffer Lilleholt overvejer nu, om han skal til at parkere sin bil lidt uden for centrum, selv om han bor i bymidten.

- Nu skal vi lige have bilen repareret, det kommer nok til at tage et par dage. Jeg overvejer kraftigt ikke at parkere bilen inde i midtbyen fremover. Jeg vil tro, at det er nogle fulde mennesker, der har set bilen og så enten ikke kan lide mig eller Venstre, men det skulle da være muligt at parkere sin bil, hvor man bor, siger han.

Hændelsen er blevet anmeldt til politiet som hærværk, men ikke som trussel.

Christoffer Lilleholt stiller op til det kommende kommunalvalg i Odense.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.