Flere bilister er faldet i Bazar Fyn-fælden. Den dobbelte afgift til invalider er normal praksis hos parkeringsselskabet Parkeringsgruppen.

Keld Hansen er ikke den eneste, som har modtaget en dobbelt afgift for at indstille parkeringsskiven forkert på en invalideplads ved Bazar Fyn i Odense.

Parkeringsgruppen lavede en kovending, da Fyens Stiftstidende forleden bragte Keld Hansens historie, og refunderede halvdelen af afgiften på 1300 kroner. Det har fået flere utilfredse bilister med lignede sager til at henvende sig.

En af dem er Erling Rasmussen og hans kæreste, Lis Ingemann, der sidste år også parkerede ved Bazar Fyn. De modtog en afgift på 1300 kroner for at have indstillet p-skiven forkert på en invalideplads.

- Det er forståeligt, at man opkræver dobbelt takst for at optage en af de få invalidepladser, der er i området, men jeg synes, det er helt urimeligt, at vi med en invalidebil skal betale dobbelt, når vi rent faktisk har lov til at holde her, siger Erling Rasmussen.

Parkeringsgruppen erkender, at de benytter en anden praksis med hensyn til invalidepladser, hvor Parkeringsgruppen giver en dobbelttakst, selvom man har invalideskilt på bilen.

Parkeringsgruppen har de seneste dage fået flere henvendelser fra bilister, der også har modtaget en dobbelt afgift for at holde samme sted.

Folk kan sige til

Jørgen Pedersen, som er direktør i Parkeringsgruppen, meddeler, at man ikke går gennem gamle sager for at refundere beløbet.

- Vi forsøger ikke at finde frem til alle, der har en lignende sag, men folk er altid velkomne til at henvende sig, hvis de føler, at afgiften er uberettiget.

Jørgen Pedersen kan dog ikke garantere, at man vil refundere halvdelen af afgiften i alle sager.

Det er vigtigt for Parkeringsgruppen at understrege, at den stadig mener, at dobbelt afgift er rimeligt, da man har haft tilfælde, hvor andre invalidebilister har optaget pladsen i mange timer.

Mere om emnet

Se alle
5
Invalid fik p-afgift: Nu trækker selskabet halvdelen tilbage

Invalid fik p-afgift: Nu trækker selskabet halvdelen tilbage

1
Anker Boye støtter invalids kamp mod p-selskab

Anker Boye støtter invalids kamp mod p-selskab

35
Invalid: Hvorfor skal jeg betale dobbelt takst?

Invalid: Hvorfor skal jeg betale dobbelt takst?