Dobbeltdrab har kostet masser af overarbejdstimer

Fynske efterforskere har leveret cirka 2500 overarbejdstimer i opklaringen af dobbeltdrabet i Odense.
Foto: Kim Rune

Dobbeltdrab har kostet masser af overarbejdstimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynske efterforskere har leveret cirka 2500 overarbejdstimer i opklaringen af dobbeltdrabet i Odense, vurderer vicepolitiinspektør

Fyns Politi har brugt enorme ressourcer på opklaringen af dobbeltdrabet på Heidi Nielsen og Bjarne Johansen i Tusindårsskoven for godt en måned siden, og det vil ramme beredskabet året ud.

Vicepolitiinspektør Henrik Justesen, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, anslår, at hans stab af efterforskere har leveret 2500 overarbejdstimer i bestræbelserne på at finde gerningsmanden.

Efterforskerne skal nu afspadsere i den helt store stil.

Ifølge chefpolitiinspektør John Jacobsen er det ikke muligt at betale sig ud af den kæmpemæssige pukkel af overarbejde.

Fyns Politi er bevilliget en vis lønsum, som skal overholdes. Derfor må betjentene hjem og holde fri, fastslår John Jacobsen.

- Det betyder, jeg kommer til at mangle folk fremadrettet, siger Henrik Justesen.

- Vi må organisere os på en måde, så vi ikke er væk alle sammen på en gang. Men selvfølgelig vil det have en effekt, som vi vil kunne mærke året ud, siger han.

John Jacobsen er enig.

- Der er visse ting, som må vente. Det er et grundvilkår i politiet, at der kommer opgaver, der kræver mange ressourcer. Det kan være store efterforskninger i politikredsen eller nationale opgaver som klimatopmødet.

John Jacobsen påpeger, at afdelingen for personfarlig kriminalitet  er ene om at levere arbejdskraft til opklaringen af dobbeltdrabet.

- Der er blevet trukket på en lang række afdelinger i hele Fyns Politi.

12. maj blev en 37-årig mand fra Sanderum anholdt og sigtet for dobbeltdrabet. Han nægter sig skyldig, men er foreløbig varetægtsfængslet frem til 10. juni

Dobbeltdrab har kostet masser af overarbejdstimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce