Dobbelt Sko i Kongens Have


Dobbelt Sko i Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UHELDIGT: Cityforeningen ville samarbejde, men det interesserede ikke kommunen
ODENSE: For en halv snes dage siden stod popstjernen Søren Sko og hans band på scenen i Kongens Have - som topnavn i Odense Kommunes sommerkoncert.

Allerede lørdag den 14. august er Søren Sko til- bage på samme scene i Kongens Have som topnavn, denne gang ved en koncert, som Odense City præsenterer ved Blomsterfestivalen, som for første gang pyntes med en buket musikalske topnavne.

Søren Sko har sikkert flere fans i Odense, men det ligner en kikset dobbelt-booking.

Blev orienteret i april

- Jeg forstår det slet ikke, siger citychefen Johs. Lollesgaard, der mener kommunen ikke har spillet med åbne kort.

- Allerede den 15. april, da vi skrev kontrakt med et færdigt show fortalte vi kommunen, at vi havde engageret Søren Sko, der også hedder Søren Svenninggaard.

- Derfor rådede vi kommunen til at se bort fra ham til torsdag-skoncerterne, siger Johs. Lollesgaard.

- Jeg spurgte, om kom- munen var interesseret i at hjælpe byen med den store blomsterfestival ved at fremrykke torsdag-skoncerterne, så den kunne være en del af begivenheden.Derved kunne vi gå sammen om at skabe noget stort, men det var kommunen heller ikke interesseret i.

- Derfor blev vi overraskede, da kommunen præsenterede programmet i Kongens Have, hvor Søren Sko var på plakaten forrige torsdag, fortæller citychefen.

Kender problemet

Odense Kommunes koncert-koordinator Tove Hanneman fra kulturforvaltningen kender til problematikken. Hun forsvarer sig med, at Søren Sko nu kommer til Odense som en del af en større pakkeløsning.

- Søren Sko skal ikke bære arrangementet ligesom engagementet heller ikke går ind under kunstnernes 30 dages regel for koncerter i samme by, siger Tove Hanneman.

Dobbelt Sko i Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce