Dit kvarter: Vintapperstræde

Christial Firtal

Dit kvarter: Vintapperstræde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vintapperstræde giver dig alt, hvad hjertet begærer. Delikatesser, specialøl, livemusik, dans, wellness, gourmet og meget, meget mere. Vi giver dig nogle nedslag, du ikke må snyde dig selv for, men dette kan ikke stå alene - bedst er det blot at gå en tur gennem gaden, der ikke er frygtelig lang, men på alle andre måder en af byens største.

Christian 4-tal

Et absolut must, hvis du er til special-øl. Christian 4-tal udmærker sig ikke alene ved altid at have nye (med mindre du kommer hver dag) og spændende øl på hanerne, men også ved at have et personale, der ved, hvad det snakker om. Tavlen på højre side, når du kommer ind, giver dig det hurtige overblik - her er masser af øl til en hel aften eller to.

Vintapperstræde 31

Mandag-onsdag: 21-24

Torsdag-fredag: 12-02

Lørdag: 11-02

Kaffe & Thehuset

Det siger næsten sig selv, hvorfor du skal slå vejen forbi. Drikker du kaffe eller the, er der gode chancer for, at du allerede kender Kaffe & Thehuset. Specialbutikken giver dig et enormt udvalg af især the og kaffe men også delikatesser, vin og portvin. Også et populært sted at finde værtinde-gaven i form af forskellige "købmands-kurve".

Vintapperstræde 25

Mandag-torsdag: 10-17.30

Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

Olivia Brasserie

Olivia Brasserie er en af gadens gamle kendinge, og de fleste har formentlig mærket en rumlen i maven, når de er spadseret forbi den tilsyneladende altid populære restaurant. Ofte foreslået som en sikker vinder, hvis du skal invitere ud at spise til en fornuftig pris, og duften fra køkkenet og den åbenlyse hyggelige stemning, der leder tankerne hen på en aften i Paris, er ofte nok til at spørge om et ledigt bord.

Vintapperstræde 37

Mandag-lørdag: 10-23

Søndag: 10-15

Antik Blå

Hvis ikke her, hvor så? Indehaveren Charlotte Larsen blev i sin tid udlært i Vintapperstrædes Guld og Sølv, der havde lokaler, hvor Kaffe & Thehuset i dag ligger. Nu driver hun butikken i den anden ende af strædet, der med et trylleslag kan tage dig tilbage til næsten det årstal, du ønsker. Du finder vintage smykker, antik glas og porcelæn, pynteting og retro-genstande.

Vintapperstræde 53

Mandag-torsdag: 10-17.30

Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

LA Tequila Bar

Formentlig den mindst synlige om dagen, men en af de mest levende om aftenen. LA Bar slår sig op på at være en surfbar, og selv om vandet synes en anelse langt væk herfra, så er stemningen ofte en sandstrand værdig. Ofte godt fyldt, som natten skrider frem, så på med badeshorts og det gode humør - baren er åben!

Vintapperstræde 51, kld

Tirsdag-onsdag: 22-04

Torsdag-lørdag: 22-05.

Dit kvarter: Vintapperstræde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.