Diskotek nomineret som landets bedste

The Gym var fyldt til bristepunktet, da medejer Leo Rebaz holdt 10-årsfest som festarrangør tilbage i oktober. Foto: Victor Jones
Foto: Victor Jones

Diskotek nomineret som landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Den skal hives hjem i år, siger Leo Rebaz fra The Gym, der er nomineret ved stort awardshow

Centrum: Det bedste diskotek i landet ligger måske i Odense. For ikke mindre end tredje år i træk er The Gym i Overgade nomineret i kategorien "Årets Danske Diskotek" til Danish Deejay Awards.

- Det er fantastisk. Det er altid dejligt at få at vide, at man er god til det, man laver. Vi har stor respekt for Danish Deejay Awards, der laver et fedt show, så det er dejligt, siger Leo Rebaz, som ejer diskoteket sammen med Stig Berthelsen. De overtog stedet i 2014.

Tredje gang lykkens gang?

The Gym har aldrig vundet, men måske er tredje gang lykkens gang for Fyns største diskotek, der er godkendt til 685 gæster. I hvert fald er sidste års vinder Train Natklub i Aarhus ikke blandt navnene på de fem, der er nomineret.

De andre nominerede er Stereo Bar i København, Nattoget i Slagelse, Gazzværket Natklub i Aabenraa og Benediktes i Aalborg.

- Den skal hives hjem i år. Vi har lavet mange opgraderinger, siden sidst vi var nomineret. Vi har fået bedre toiletforhold, og vi kommer til at give både lyden og det visuelle på klubben et løft. Vi føler i forvejen, at vi har noget af landets bedste udstyr, men det vil vi stadig opgradere. Når det går godt, bør man investere i sin forretning, siger Leo Rebaz.

Relancering i februar

Han fortæller videre, at The Gym i februar vil invitere gæster, venner og samarbejdspartnere til en relancering af diskoteket.

- I vores optik vil der være synlige visuelle ændringer, som kommer til at give følelsen af, at man besøger en ny klub, fortæller Leo Rebaz.

Brænder for arbejdet

Han sender en tanke til sit personale og gæsterne, når han skal takke nogen for nomineringen til prisen:

- Jeg takker vores personale, der arbejder så hårdt. Vi kæmper sammen en kamp, og brænder for det vi laver. Og tak også til gæsterne for hver weekend at sørge for en god fest, siger Leo Rebaz.

Prisen for årets bedste danske diskotek er blevet uddelt siden 2001. Den er én blandt mange priser, der uddeles ved et stort show den 28. april. Det sker på diskoteket Train i Aarhus.

Udover The Gym er Odense også repræsenteret af musikfestivalen Tinderbox, der er nomineret i to kategorier. Den elektroniske scene Magicbox er nomineret for årets danske event, og Axwell Ingrosso, der spillede på Tinderbox-festivalen er nomineret i kategorien "Årets internationale Deejay".

Diskotek nomineret som landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce