Torsdag annoncerede adm. direktør Enrico Krogh Iversen sit farvel til Universal Robots i Odense, inden udviklingsdirektør Michael Bo Larsen dagen efter også forlod virksomheden.

Den fynske virksomhed Universal Robots tager til sommer afsked med administrerende direktør Enrico Krogh Iversen, der torsdag meldte sit farvel til livsværket.

Dagen efter, fredag, fratrådte udviklingsdirektør Michael Bo Larsen sin stilling i virksomheden.

Det skriver Børsen.

- I forhold til mig selv, så handler det om, at man en gang i mellem skal ryste posen. Det er så rigtigt, at Michael Bo Larsen også vil forlade selskabet. De to ting – min og hans afgang - er uafhængige af hinanden. Der er brug for at sætte et nyt hold, og der var uenighed om vejen frem, fortæller Enrico Krogh Iversen til Børsen.

Fynsk rigmand

I maj sidste år købte den amerikanske virksomhed Teradyne Odense-virksomheden for 285 millioner dollars - svarende til 1,89 milliarder danske kroner.

Nu afgående administrerende direktør Enrico Krogh Iversen ejede sammen med flere generationer i familien aktier for en værdi af 708 millioner kroner, da Universal Robots blev solgt.

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.

Mere om emnet

Se alle
1
Robo-kok: Universal Robots-arme laver maden for dig

Robo-kok: Universal Robots-arme laver maden for dig

Ind bag facaden: De udvikler fynsk robotkomet

Ind bag facaden: De udvikler fynsk robotkomet

1
55 udviklere: Fynsk robot-firma vil have plads til flere

55 udviklere: Fynsk robot-firma vil have plads til flere