Din helt egen juleselvforkælelses-pakkekalender

Tillitz

Din helt egen juleselvforkælelses-pakkekalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er der ikke længe til juleaften, og alle mine unger glæder sig som en i h........ Vi har klartgjort en pakkekalender til deres julestrømper og er så småt begyndt at finde julepynten frem. Jeg elsker at se de små poder fare ned hver morgen for at se, hvad nissen nu har lagt i sokken. Forventningens glæde kan jeg god misunde dem. I morgens forslog min veninde,at lave en forkælelseskalender til sig selv og eventuel sin partner. Jo mere jeg tænker over det, des bedre synes ideen at være.

Jeg arbejder i forvejen med bevidsthedsplaner, som går ud på, at vi hver dag har et lille mål, som vi skal nå, og det må hellere end gerne dreje sig om selvforkælelse. Jeg synes, folk forkæler sig selv alt for lidt i hverdagen med små ting, som kan lade sig gøre. Det er nemlig de små ting i hverdagen, som kan gøre en stor forskel. Det er den korte gåtur, 5 minutter alene med kaffen, 20 minutter med en god bog, en lang krammer med sin partner, dine rygøvelser du altid glemmer (selvom det hjælper dine ømme ryg), karbad, en baileys mens du folder vaskertøjet sammen, en podcast til opvasken og du har sikkert mange andre ting at føje til "ønskelisten".

Jeg oplever ,at mange af mine atleters ønskelister drukner i arbejde, logistik og familieprioriteter. Derfor vil jeg opfordre dig til at gribe muligheden og gøre denne december måned anderledes. I år skal konceptet voksenjulekalender udfoldes. Du skal skrive 24 sedler, som placeres et sted, hvor de ikke kan risikere at blive klippet i stykker eller forsvinde i mængden af guirlander. Hver aften skal der lægges en ny seddel i din eller din partners julesok. 

Når dine unger så laver morgenløb ned til deres julesok med julelys i øjnene, så løber du om kap med dem hen til din. Måske går der lidt, inden dine julelys lyser så kraftigt som børnenes, men mon ikke det bliver skarpere og skarpere jo flere sedler, du giver dig selv lov til at tage imod. Kun fantasien sætter grænser for de små daglige overraskelser. Og ja, du må gerne genbruge, så du ikke skal opfinde den dybe tallerken hver gang:) 

Hvem ved, måske bliver du så glad for det, at det forsætter på du også må lave en januarkalender. 

Din helt egen juleselvforkælelses-pakkekalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce