Noget, der mere eller mindre ligner en kopi af det gamle Odinstårn, kan ikke samle investorer

I 2014 og 2015 kom der fornyet fokus på arbejdet i den gruppe, der kæmper for at få opfør et nyt Odinstårn i Odense.

Der var blandt andet interesse for et tårn tegnet af Sander Vittus Møller. Et tårn som på flere måder mindede om en kopi af det gamle tårn. Men det tårn bliver aldrig til noget.

I forbindelse med indkaldelse til generalforsamling slår bestyrelsen fast, at dét tårn aldrig bliver bygget. Mulige investorer ønsker ikke at gå den vej, men vil hellere arbejde for et tårn med et mere nyt og moderne udtryk, fortæller Finn Pedersen fra foreningen - med tilføjelsen:

- Vi har kvitteret for hans arbejde med seks flasker vin og er skiltes i bedste forståelse.

Finn Pedersen understreger, at foreningen langt fra har opgivet kampen om at få opført et tårn, der skal give genklang ikke kun i Danmark, men i hele Europa.

Foreningen har 154 medlemmer, hvilket er det højeste antal medlemmer nogensinde.

På generalforsamlingen taler energi- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V).

Mødet holdes tirsdag 23. februar klokken 19 i Odense Kultur- og Idrætshus i Bolbro Gamle Skole på Stadionvej 50.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.