En butiksdetektiv fra SuperBrugsen i Vestergade måtte søndag aften følge to butikstyve tværs gennem Odense. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport fra weekenden.

Klokken 19.25 forlod en mand og en kvinde butikken i Vestergade med to flasker spiritus hver. Én flaske Blå Gajol, én flaske Gul Gajol, én flaske Små Blå og én flaske Cuba Caramel. Mens detektiven optog forfølgelsen af det udenlandske par, blev politiet alarmeret og detektiven slap ikke de to af syne, før politiet dukkede op. Det gjorde de i form af en patrulje ved Flakhaven, hvor manden og kvinden blev anholdt - og hvor detektiven kunne få de stjålne varer retur til forretningen.

De sigtes nu begge for tyveri og blev efter en afhøring løsladt. Der venter dem en bøde eller en mindre fængselsstraf, hvis de har adskillige tyverier på samvittigheden.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune