Det ultimative sludder


Det ultimative sludder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I debatten omkring en ny kommunal struktur er der ifølge Fyens Stiftstidende 12. januar en knast tilbage, som åbenbart ikke er så nem at fjerne. Socialdemokraterne (og SF) vil have serviceringen af erhvervslivet placeret i en By-og Kulturforvaltning, mens Venstre og Konservative logisk nok ønsker den placeret i samme forvaltning som beskæftigelsesforanstaltningerne. Logisk fordi de to hører sammen.

Kæder i debatten knækker totalt, når Socialdemokraternes gruppeformand Leif Knudsen udtaler: "Vi går efter et så stort flertal som muligt...men hvis der kommer ultimative krav, er det svært at nå et bredt flertal."

Han må enten mene, at man ikke kan nå det ønskede brede politiske flertal, fordi hans eget parti har fremsat placeringen af serviceringen af erhvervslivet i By- og Kulturforvaltningen som et ultimativt krav, der ikke er til forhandling. Eller også mener han, det kun er hans parti, der må fremsætte ultimative krav, mens andre partier ikke må.

Det må siges at være en meget besynderlig og uigennemtænkt måde at argumentere på. Der er ingen, der på den måde kan finde ud af, hvad det er, han mener, hvorfor det bedst kan betegnes som ultimativt sludder.

Bent Skougaard-Jørgensen

journalist, medlem af Venstre

Haveløkken 25, Odense NV

Det ultimative sludder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce