Det sker: Jobsamtale gjorde Camilla til medejer af salon i Storms Pakhus

Camilla Lining er blevet medejer af Høgh Hairstudio & Barbershop der er beliggende i Storms Pakhus. Foto: Hasse Frimodt

Det sker: Jobsamtale gjorde Camilla til medejer af salon i Storms Pakhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camilla havde søgt en stilling som daglig leder, men jobsamtalen tog en drejning, hvor hun fik tilbuddet om at blive medejer

Camilla Lining gik spændt til en jobsamtale hos Høgh Frisør & Barber i Storms Pakhus, Seebladsgade 21. Jobsamtalen tog dog en noget retning, for istedet for en ansættelse som frisør og daglig leder af salonen, fik Camilla Lining et tilbud om at blive medejer.

- Jeg har lige siden jeg gik i lære som frisør haft drømmen om at åbne egen salon. Så da jeg fik tilbudet om at blive medejer af en utrolig fed salon i et virkelig hyggeligt miljø i Storms Pakhus, så var det så godt et tilbud, at det kunne jeg jo kun sige ja tak til, fortæller Camilla Lining.

Høgh Hairstudio & Barbershop
Høgh Hairstudio & BarbershopStorms Pakhus - Seebladsgade 21

Ny medejer: Camilla Lining

Åbent: Tirsdag- onsdag - fredag kl. 10-17.30, torsdag kl. 10-19 samt lørdag kl. 10-16

Facebook: Høgh Hairstudio & Barbershop

Instagram: Hoegh-hairstudio-barbershop

Navneskift til Høgh Hairstudio & Barbershop

Camilla Lining blev udlært frisør i januar 2015 hos Argento i Rosengårdcenteret. Efter endt uddannelse har hun arbejdet som frisør i Centersalonen og hun kommer til Storms Pakhus fra en stilling som frisør hos Argento hvor Camilla stoppede i januar 2018.

- Efter at jeg er blevet medejer har salonen skiftet navn til Høgh Hairstudio & Barbershop. Høgh Hairstudio & Barbershop er en lille charmerende salon i hyggelige rammer i Storms Pakhus i Odense. Den er opbygget i retro stil hele vejen i gennem. Her tilbydes alle behandlinger fra retning af skæg til både klip og farve af både damer og herre. Alle er velkommen uanset alder og køn, siger Camilla Lining.

Forhandling af Oway produkter

Hos Høgh Hairstudio & Barbershop benyttes og forhandles der produkter fra OWay og Id Hair Mé samt Id Hair black.

- Oway er et mærke jeg har valgt fordi produkterne er biodynamiske og økologiske. De er til dig som vil have 'grønne' hårprodukter i top kvalitet. Oway er lavet af 98,8% rene, naturlige ingredienser. De er fri for både kunstige parfumer og parabener, siger Camilla Lining.

Det sker: Jobsamtale gjorde Camilla til medejer af salon i Storms Pakhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce