Det skal du høre på Generator


Det skal du høre på Generator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Booker på Generator, Julian Leker, peger på en bunke navne, man ikke må snyde sig selv for torsdag 6. og lørdag 8. september. Fredag er der gratis Block Party i midtbyen.

Torsdag:

1. Benal er årets store festivalnavn. Duoen har flere sange, som man allerede kan udenad, og de to medlemmer leverer desuden et fremragende show.

2. Julius Sylvest er én af de få, som er blevet optaget hos Red Bull Music Academy. Han har varmet op for Major Lazer og dyrker stilen tropical bass. Han er én af de optrædende, man ikke bør glippe ved arrangementet Plugout Presents på Studenterhuset.

3. Pattesutter er ren underholdning og fest. Lyrikken er dum, men det skal nok få de unge op at ringe.

4. Ena Cosovic er én af de skarpeste kvindelige danske dj's. Hun har netop spillet Way Out West i Sverige og styrer ofte dj-pulten på den københavnske technoklub Culture Box.

5. Pelle Peter Jensen én af Danmarks mest aktive radioværter, der til Generator er vært på sin egen scene. Han har samlet et stærkt hold artister og acts, så der er garanti for en masse oplevelser.

Lørdag:

1. Morten er landets største dj. Han er bosat i L.A., men vender hjem for at lukke lørdagens program. Mon ikke han tropper op med nogle nye produktioner eller hårdtslående indslag.

2. K-phax er dansk mumble-rapper og blandt de navne, man bør opleve til finalefesten, hvor Nordic Wave Stage byder på flere interessante indslag.

3. Skinz kendes allerede af målgruppen og allerede et godt etableret navn, der spiller på Urban-scenen lørdag.

4. Affekt er en dj-trio bestående af tre lokale dj's. Hvis man ikke har råd til en tur til Ibiza, giver Affekt et god indblik i, hvad man kan opleve på sådan en tur. Deep house af første klasse.

Det skal du høre på Generator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce