Spillestedsleder Morten Østlund giver sit bud på, hvad man ikke må gå glip af i foråret på Posten og Dexter:

Nyt blod, 17. januar: Nyt blod er vores nye satsning på upcomingbands. Der er så mange spændende, nye bands, som vi sætter en ære i at præsentere. Det er primært de fynske, vi har fokus på.

The Last Bandeleros, 31. januar: Det er et band, jeg hørte i Nashville sidste år, og som jeg faldt pladask for. Det er i americana-genren, som vælter sig i nye spændende artister.

Bernhoft, 8. februar: Den norske soulmusiker er vanvittigt dygtig. Det er et par år siden, vi senest havde ham på plakaten, så det bliver spændende at se, hvordan har forvaltet sit talent.

Marvelous Mosell, 17. februar: Den unge danske rapper kommer formodentlig til at spille på et udsolgt Posten. Hans retro-hiphop er ekstrem populær, og jeg glæder mig til at høre, hvad han kan live.

Lee Ritenour, 5. marts: Ritenour er en guitarlegende, som har et stort, dedikeret publikum. Det er ikke første gang, vi præsenterer ham, men det bliver helt sikkert en stor oplevelse. Det er guf for guitarfreaks.

Defecto, 17. marts: Det er et relativt nyt metalband, som i mine øjne har et nyt og charmerende bud på den helt hårde rock.

Gogol Bordello, 10. maj: Jeg fik desværre ikke hørt dem på Tinderbox. Det er et band, jeg i årevis har drømt om at præsentere. De passer godt ind på Posten.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
Årets skuffelse: Kun én købte billet til koncert på Dexter

Årets skuffelse: Kun én købte billet til koncert på Dexter

Oven på jul og nytår: Nu skal fedtet løbes af

Oven på jul og nytår: Nu skal fedtet løbes af