Det lysner for cykelarena i Bolbro

Odense Idrætspark, der er kommunalt ejet, vil med opførelse af en cykelarena, der også inkluderer atletikbaner, have samlet faciliteter til en lang række idrætsgrene, og de fleste arenaer er moderniseret eller ny-opført.

Det lysner for cykelarena i Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykel- og atletikklubben øjner en fornuftig hal for 45 millioner kroner, og forvaltning indstiller, at projekteringen går i gang.

Bolbro: Cykelfolket i Odense ser lys for enden af den tunnel, hvori arena-projektet ligger efter flere udskydelser.

Nu indstiller kommunens Børn- og Ungeforvaltning til politisk behandling, at der tages hul på projekteringen af den cykel-arena, der igen skal give cykelsporten og atletik optimale betingelser.

- Der har længe været afsat 45 millioner til cykelbanen, men det har været en svær udfordring, at tennis også har været med i de første planer. Men nu, hvor det er besluttet at tennishallen skal ligge ved Marienlyst-centret, så mener forvaltningen og både cykel- og atletikklubben, at man kan få en rimelig arena for 45 millioner kroner, siger børn- og unge-rådmand, Jane Jegind (V).

- At der bevilges en halv million kroner til projekteringen, er ingen garanti for, at arenaen bliver opført. Men det er et stort skridt på vejen, siger rådmanden.

Den nuværende cykelbane på Højstrupvej er nedslidt, og det er noget nær et faktum, at banecyklingen enten dør i Odense, eller får et kick fremad med en ny arena, der bliver provinsens modstykke til VM-arenaen i Ballerup, hvor flere af de fynske topryttere træner.

- Vi taler ikke om en Rolls Royce-model. Den er kørt i garagen. Men vi kan få en fornuftig bil, og så kan der bygges ekstra-udstyr på hen ad vejen.

- Hvorfor ikke gå efter at få bevilget yderligere 10-15-20 millioner kroner til projektet, så det bliver det optimale fra starten?

- 45 millioner er rigtigt mange penge, og det er de penge, som er afsat. Det er vigtigt at komme i gang, og nu ved parterne, at det er det beløb man må holde sig inden for, siger Jane Jegind.

Det lysner for cykelarena i Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce