Det er sket før i Odense Zoo: Fuld mand stak hånden ind til tiger

Det var Odense Zoos tiger Magnus, der en oktobernat i 1992 bed fingrene af en fudl mand, der var kravlet over et hegn og havde stukket sin hånd ind i tigerburet. Arkivfoto: Kim Rune

Det er sket før i Odense Zoo: Fuld mand stak hånden ind til tiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke første gang Odense Zoo oplever en udefrakommende, der vil i kontakt med de store rovdyr. I 1992 fik en 22-årig mand bidt to fingre af, da han stak hånden ind til tigeren Magnus.

Da en ukendt mand søndag kravlede over et stort hegn ind til Odense Zoo og forsøgte at kravle op på et hegn til havens løveflok for at smide pølser ind til dem, var det ikke første gang zoo fik en ubuden gæst ind. Tilbage i 1992 skabte en 22-årig mand fra Vissenbjerg store overskrifter, da han en sen nattetime i oktober kravlede over et hegn til haven og stak hånden ind til tigeren Magnus. Manden havde forinden været på værtshus på Søndre Boulevard, og da han passerede Odense Zoo fik han pludselig den tanke, at han ville ind og se de store rovdyr. Han havde som stor dreng ofte kravlet op på et elskab, for at kigge ind til dyrene. Men en ny indhegning gjorde det umuligt for ham at se tigeren, uden at kravle helt ind i haven.

Og det endte med at invalidere ham for livet. For inde i haven stak han sin højre hånd ind i buret. Måske for at klappe tigeren. Han huskede det ikke, da politiet siden afhørte ham. I hvert fald endte tigeren med at bide fast i hans hånd og trække så hårdt til, at hele hans arm blev trukket ind i i buret. På en eller anden vis lykkedes det ham at trække hånden og armen til sig og kæmpe sig tilbage over hegnet ud til Søndre Boulevard.

Her fik han prajet en taxa, der kunne køre ham på den nærliggende skadestue på OUH. Her måtte han gennem en større og mere kompliceret operation, da stort set al hud, væv og sener var revet af i hvert fald to fingre. Det lykkedes lægerne at sy den højre tommelfinger på. Manden mistede dog både sin pege og langfinger på højre hånd.

Han blev efterfølgende sigtet for ulovlig indtrængen, uden at det dog første til nogen straf. Den havde han allerede påført sig selv, ved at stikke hånden ind.

Det er sket før i Odense Zoo: Fuld mand stak hånden ind til tiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce