Det er ikke os der tager gidsler


Det er ikke os der tager gidsler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

pædagogstrejke

af Anette Bjerring Andresen

Lodsvej 7, 5270 Odense N

Det er vigtigt for os pædagoger at pointere, at det er KL og ikke pædagogerne, der ønsker denne lock-out, som truer tirsdag d. 17. juni.

KL varslede allerede inden BUPL's strejke gik i gang deres lock-out. KL's hensigt er at vente til vores strejke kasse er tømt. KL har ikke ønsket reelle forhandlinger i den tid, vi har strejket for mere i løn.

KL er presset af regeringen, som ved folketingsvalget lovede den offentlige sektor et ordentligt løft (og 10 milliarder i skattelettelser - det vi ønsker er en femtedel af dette beløb)

Hvad er sket ??? Intet !!!

Det er som om, regeringens skjulte dagsorden er at opprioritere det private initiativ og os, der ikke har råd til private sygesikringer og privathospitaler og au pair piger, vi kan sejle vores egen sø !!!

Hvor er dette samfund på vej hen ??

Som Michael Moore (berømt amerikansk dokumentarfilm-mager) siger om de lande, som prioriterer deres offentlige sektor: De bruger ikke penge til at invadere andre lande, de bruger penge på at passe godt på deres befolkning.

Er vi på vej til amerikanske tilstande, hvor magt, krig og remsen om at være sin egen lykkes smed betyder mere end velfærd for alle ???

Jeg vil have en ordentlig sygepleje i Danmark, jeg vil have veluddannede pædagoger til at stimulere og udvikle Danmarks børn, jeg vil have, at de ældre får en værdig og omsorgsfuld pleje.

Den dårlige løn afspejler sig i søgningen til de uddannelser, der skal varetage de opgaver i fremtiden.

Det hele hænger sammen!!!

Vi savner vores hverdag, jeres børn og samarbejdet med jer forældre, jeg har det rigtig skidt med at "mine" store børn i børnehaven får denne afslutning på deres børnehave tid - men det er ikke os, der holder jer som gidsler.

Det er i sidste ende regeringen, som langsomt, effektivt og sikkert er ved at udpine Danmarks offentlige sektor !!!!

Anette Bjerring Andresen

Er pædagog

Det er ikke os der tager gidsler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce