Det dømte retten


Det dømte retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 27-årige stod tiltalt for 11 tilfælde af blufærdighedskrænkelse af piger under 15 år for sexchat på internettet i foråret 2005, mens han opholdt sig i udlandet.

Desuden stod han tiltalt for forsøg på samleje og anden kønslig omgang end samleje med en mindreårig pige i efteråret 2004.

Retten valgte dog kun at dømme manden for blufærdighedskrænkelse i de to tilfælde, hvor pigerne var 11 år. I de resterende tilfælde fandt retten ikke grundlag for at dømme ham - for de 14-åriges vedkommende spillede de selv aktivt med i chatten.

Desuden blev han dømt for forsøg på samleje og anden kønslig omgang end samleje med en 13-årig pige. Hun var den eneste, som vidnede i gårsdagens retssag. Det skete for lukkede døre for at undgå unødig krænkelse af hende.

Udskrifter af chatten blev oplæst i retten og brugt som dokumentation. Den 27-årige kunne ikke erindre ret meget af den virtuelle snak.

Retten takserede straffen til fire måneders betinget fængsel, som den 27-årige modtog.

Når straffen blev gjort betinget var det fordi sagen er mere end tre år gammel. Sexchatten fandt sted i marts 2005 og siden har politiet efterforsket sagen og flere retsmøder har været berammet, men uden at de kunne gennemføres af forskellige årsager.

Det dømte retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce