Odense Symfoniorkesters Disney-film-koncert sælger i rekordfart.

Det er ikke så tit, at der lige frem er kø ved Odense Symfoniorkesters online-salg.

Men det var der mandag morgen, en time før billetsalget åbnede til de fire koncerter, hvor orkesteret spiller musikken til Disney-succesen "Frost", samtidig med at filmen vises.

Allerede tidligt i morges var der solgt 2000 billetter til de fire Frost-koncerter i Odense Koncerthus.

Filmen kan opleves med livemusik af Odense Symfoniorkesters 90 medlemmer dirigeret af David Firman i Odense Koncerthus:

Torsdag d. 26. maj kl. 18.00

Fredag d. 27. maj kl. 19.00

Lørdag d. 28. maj kl. 11.00 og 15.00.

Det er især de to lørdagskoncerter, der sælger godt.

- Efterspørgslen er stor, og vi oplever et anderledes salg end sædvanligt til vores populære koncerter. Med Frost har vi stort set solgt billetter i hele landet lige fra Hjørring i det nordlige Jylland til Høje Taastrup på østsiden af Sjælland. De fleste billetter er dog købt af odenseanere, fortæller kommunikationschef Trine Lai om åbningssalget.

Odense Symfoniorkester er blevet Disneys orkester i Danmark og drager dermed også på turné med koncertfilmoplevelsen. Efter premieren i Odense gentager orkestret koncerterne i Musikhuset i Esbjerg, Vejle Musikteater, Musikkens Hus i Aalborg og Næstved Hallerne.

Når Frost ruller over lærredet bliver det med hele filmens musikspor spillet live af Odense Symfoniorkester. Filmen vises med dansk tale og sang.

  • Eriksen_Jesper_Mads_(2015)_005

    Af:

    Årgang 1963. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1989. Arbejder primært på Odense-redaktionen, men også med kultur og sport. All-round-reportage-journalist og klummeskriver.

Mere om emnet

Se alle
1
Odense Symfoniorkester bliver dansk Disney-orkester

Odense Symfoniorkester bliver dansk Disney-orkester