Der er langt til Søhus


Der er langt til Søhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØHUS: Om der er langt til Søhus afhænger selvfølgelig af, hvor man kommer fra, men er det universitetet, så er der langt.

På Søhustoften har Næsby Boligforening 78 ungdomsboliger, der administreres af Boligforeningen Kristiansdal, og det har længe knebet med at få den alle lejet ud.

- De blev oprindeligt bygget til gartnerelever, men de kom aldrig rigtigt, siger bestyrelsesformanden i Boligforeningen Kristiansdal Georg Andersen.

- Derfor har vi søgt om kommunal støtte til at bygge ungdomsboligerne om til familieboliger, men fik nej, siger Georg Andersen.

Nu søger man så andre boligfonde om økonomisk støtte til omdannelse.

Et andet minus på Søhustoften er de fælles køkkener, som ikke længere er i høj kurs blandt unge studerende.

Paradoks

Georg Andersen er enig i, at der i dag er nok ungdomsboliger i Odense. Det bevises blandt andet af, at boligforeningen ikke kan leje ledige ungdomsboliger ud på Søhustoften.

Ikke desto mindre er det Boligforeningen Kristiansdal, der er løbet med årets kvote af nye ungdomsboliger. Boligforeningen har fået lov til at opføre 41 nye ungdomsboliger med offentlig støtte ved Café Sprogø på Thomas B. Thriges Gade tæt ved handelsskole og Den Sociale Højskole samt centrum af byen.

- Ganske vist synes vi ikke, at der er behov for flere nye ungdomsboliger, men vi er selvfølgelig med, når der er udbud - og vi siger ikke nej, når vi får buddet, siger Georg Andersen.

Der er langt til Søhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce