Den sjældne hjælpsomhed


Den sjældne hjælpsomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VENLIGHED: Jeg er en ældre dame og tilmed handicappet og går med rollator, hvilket jo i sagens natur gør, at jeg bestemt ikke er nogen stor kunde.

Når man er enlig, er det jo stærkt begrænset, hvad man har brug for, men jeg føler trang til at fortælle noget positivt i modsætning til alt det negative, vi hører næsten dagligt i tv og avisen, hvor "mig selv, mig selv og så altså lige mig selv" åbenbart er et valgsprog.

Jeg kommer for eksempel i Fakta-butikken i Dalumcentret en gang imellem, og efter bare nogle få besøg har jeg mødt en hjælpsomhed og opmærksomhed, som i dag desværre er alt for sjælden.

Ligeså henvendte jeg mig til Ekspert Radio og fik et nyt tv, der desværre gik i stykker på kort tid, hvorefter de kom og hentede det, og inden for en måned ringede de til mig, at jeg fik et nyt, ja, selv den dag hvor de kom med det nye, ringede de til mig, at de var blevet forsinket en times tid, hvilket også kom til at passe. De kom med det nye og installerede det, og alt er i orden.

Det er altså ikke altid nødvendigt at gå efter reklameaviserne for at blive behandlet ordentligt.

Men nogen der ikke selv har prøvet det, ved hvor meget det betyder for en ældre og handicappet at se, at der findes altså mennesker, for hvem det er naturligt med et smil og en hjælpende hånd.

Eller kommer det først, når man selv kommer i den situation, hvilket jo kan ske for alle, én selv eller ens nærmeste.

Den sjældne hjælpsomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce