Statsadvokaten har løsladt den sidste sigtede i odenseansk drabssag.
Den 31-årige Houssam Daabas bliver ikke tiltalt for drabet på Henrik Pedersen på værtshuset Havhesten den 10. marts 2010.

Det oplyser forsvarer Michael Juul Eriksen dewr netop har fået besked fra Statsadvokaten for Fyn om at Houssam Daabas skal løslades.

- Vi har fået at vide, at man vil frafalde alle sigtelser i sagen. Både den der omhandler drab, men også to sigtelser for drabsforsøg og det er vi naturligvis glade for, siger Houssam Daabas’ forsvarer Michael Juul Eriksen.

Ifølge Starsadvokaten for Fyn, så er Houssam Daabas dog stadig sigtet i sagen. Selv om han formelt nu er løsladt fra sin varetægtsfængsling, så er han dog ikke på fri fod.

Han er nemlig ifærd med at afsone en dom på et års fængsel fra juni, hvor han blev dømt for et voldeligt overfald i et dueslag ved Vollsmose.

Fordi han har siddet varetægtsfængslet i drabssagen siden marts, vil han ifølge Michael Juul Eriksen have afsonet sin straf om 50 dage, hvor han kan prøveløslades.

Løsladelsen er den anden i sagen. Tidligere er en mand, som var sigtet for at køre den scooter som de to genringsmænd væk på, blevet løsladt.

Houssam Daabas har hele tiden nægtet sig skyldig i drab.
  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle
2
Fyns Politi: Gevær i Odense Å blev brugt til drabsforsøg

Fyns Politi: Gevær i Odense Å blev brugt til drabsforsøg

4
Efter to dages dykninger: Dykkere fandt våben fra bandeopgør i å

Efter to dages dykninger: Dykkere fandt våben fra bandeopgør i å