Den sensationelle fars


Den sensationelle fars

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Af grunde, der ikke er helt klare, havde tipstjenesten ikke åbnet et spil, hvor man kunne oddse på, hvilken ret, der blev favoritten hos de to hårdtprøvede smagsdommere. Havde der været sådan et spil, havde fars med urter nok stået til 20 gange pengene, men ikke desto mindre var det denne undselige ret, der med sin diskrete charme blev topscorer med i alt syv stjerner.

Kollega Vilsbæk gav den tre og Eriksen her fire. Præcis samme score opnåede chili con carne, men vi er dog enige om, at farsen med den listige urtesauce fortjener førstepladsen.

Ja faktisk mente Vilsbæk dog, at den trucker-venlige hakkedreng lige så godt kunne have løbet med palmerne, men her var den ellers meget venlige og omgængelige anmelder Eriksen uenig og ubøjelig.

Til gengæld har vi ikke haft svært ved at blive enige om at placere bundskraberne. De sidste to dage har været skuffende ringe, og jeg glæder mig som et lille barn til atter at skulle frekventere vor herlige kantine i mediehuset.

Bundniveauet var bestemt til at overse, og de to smagsdommere er blevet enige om følgende rangordning af de syv dages ældremad:

1: Fars med urter.

2: Chili con carne.

3: Hakkebøf (vinder af den nyindstiftede gastronomipris, Morten Vilsbæk-pokalen.)

4: Paneret flæsk.

5: Oksesteg.

6: Indisk kylling.

7: Sprængt svinekam.

Den sensationelle fars

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce