Den gode gamle kradser er indhentet af café-burgeren

Familien Bendtsen hygger sig dagen derpå med en Kræz-burger og godt med colaer, og det er kræs, var de enige om bordet rundt.
Foto: Andreas Bang Kirkegaard

Den gode gamle kradser er indhentet af café-burgeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke kun pølse- boder og fastfood- restauranter var populære dagen derpå - det var caféerne også

Nytårstaffel: Førhen, da der var rigtige nytårsfester til, var den eftertragtede spise dagen derpå en hot dog med det hele og/eller en kradser med ketchup, sennep, fransk sennep, remoulade, ristede løg, rå løg og syltede agurker i et varmt brød - skåret på langs.

Først da kom der styr på det hårdt prøvede system.

De tider er uvist af hvilken grund ved at være af mode, til dels fordi, det, bortset fra enkelte boder i periferien, kan være svært at opdrive en god gammeldags pølse på sådan en nytårsdag.

Colaerne var in i går

Så i mangel af bedre var der traditionen tro rift om diverse hamburgere og diverse andre former for fastfood, og fælles for de spisesteder, som vi tjekkede af i går eftermiddags, var, at kunderne ikke kunne få maden krydret nok.

Og colaerne var in i går.

Et af de steder, der satsede på pleje af tømmermænd og på kroppens genopretning, var på Café Kræz i Jernbanegade, der efter en lang, sej nytårsfest åbnede på årtiets første dag med et diminutivt, men ikke desto mindre populært overskueligt spisekort.

- Vi havde to retter at vælge imellem, en særlig nytårsudgave af burger a’la Kræz med det hele samt nachos med ost og mexikansk kylling og hele balladen, fortalte Allan Petersen, ansvarlig for tjenerstaben.

- Vi havde for første gang satset på nytårsburger ud af huset, og det blev en stor succes. Det var populært at hente og ta’ med hjem.

Den gode gamle kradser er indhentet af café-burgeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce