Slagter Theilgaard, der står bag fire slagterbutikker i det jyske, åbner inden længe en ny butik i Tarup Center.

I starten af november bliver der åbningsfest i Tarup Center. Den jyske slagterkæde Slagter Theilgaard udvider til Fyn og åbner en slagterbutik i Odense. Ifølge tredje generation i den familiejede virksomhed, Søren Theilgaard, har en butik i Odense længe været i støbeskeen, og da det rette lokale i Tarup Center bød sig, besluttede de sig for at slå til.

- Vi er selvfølgelig spændte og lidt nervøse, men vi tror på placeringen med villakvarterer omkring. Tarup Center er folks nærindkøb - det er her, folk handler ind til daglig, og de kunder, der er her, er også dem, vi gerne vil have fat i. Jeg tror ikke, der er så stor forskel på en fynbo og en jyde, men der er specialiteter fra egn til egn, og der skal vi selvfølgelig til at finde frem til, hvad fynboerne gerne vil have.

Også hos centerchef Kim Lynbech er der begejstring at spore over åbningen af den nye slagterbutik.

- Slagter Theilgaard er i høj grad det, vores gæster gerne vil have. Der har været lutter positive tilkendegivelser, efter Slagter Theilgaard offentliggjorde nyheden om butikken i Tarup Center. Og så passer de godt ind i den atmosfære og ånd, vi har i centret. Det er en familie, der tilslutter sig en anden familie, siger han.

En overlever

I over 50 år har Slagter Theilgaard drevet slagterbutikker. Butikken i Tarup Center bliver den femte butik - og den første uden for Jylland.

- Jeg tror, vi har overlevet, fordi vi har høj service og går langt for kunden. Selvom der er en lukketid, er døren ikke låst, før vi har gjort rent og slukker lyset. Man er stadig velkommen. Det tror jeg netop, vi kan fastholde, fordi vi er en familievirksomhed. Og så får man noget for pengene. Vi henvender os både til familier, pensionister og unge. Vi vægter meget højt, at hos os skal du have råd til at komme til hverdag og til fest, siger Søren Theilgaard.

Og ifølge Søren Theilgaard er slagterbutikker blevet nicheprægede og et sted, hvor man kan få produkter, der ikke kan fåes andre steder.

- I mange specialbutikker får man en god vejledning. De, der står bag disken, ved, hvad de snakker om. Men man bliver også nødt til at gå den ekstra mil for at fastholde kunderne, siger han.

Slagter Theilgaard åbner i Tarup Center 8. november. Inden da skal der bygges om, gøres rent og findes personale, men den 8. november sørger Søren Theilgaard og den nye butikschef, Sebastian Jensen, for, at der bliver en stor åbningsfest. Her vil de blandt andet byde på masser af smagsprøver og åbningstilbud.

- Man kan forvente godt humør, venlighed og en masse gode, hjemmelavede produkter - i en autentisk, familieejet slagterbutik, garanterer Søren Theilgaard.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
13
Så skete det igen: Odense-slagter må dreje nøglen om

Så skete det igen: Odense-slagter må dreje nøglen om

Slagtermester: Slagterbutikker er truet på omsætningen

Slagtermester: Slagterbutikker er truet på omsætningen

Slagter rykker ind i Tarup Center