De unge skal også have en stemme


De unge skal også have en stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vollsmose får et ungdomsråd, der skal være med til at repræsentere de unge både i det lokale demokrati og i medierne

De skal være rollemodeller, de skal være med til at skabe arrangementer, aktiviteter og debatter, og så skal de give bydelens unge en stemme både i det lokale demokrati og i medierne.

Vollsmose får nu et såkaldt ungdomsråd, og medlemmerne vælges på en Demokrati-Camp på fredag den 26. april.

23-årige Hassan Dalal, som bor i Vollsmose og deltager på campen, er glad for idéen:

- Jeg går ind for, at unge, der gider gøre noget, får lov til at sige noget. Der er nogle unge i Vollsmose, der laver ballede, men vi er også mange, der er veluddannede og fungerer godt i hverdagen. Det handler om at få formidlet, hvem vi er, så jeg bakker 100 procent op om et ungdomsråd, siger han.

18-årige Nibras Aziz, der også tager del i campen, er enig.

- Hvis nogen skal sørge for at løse bydelens problemer, så er det borgerne selv. De gode eksempler skal hjælpe hinanden, og det gør man bedst i tæt dialog. Jeg håber virkelig, det kommer til at fungere, og at det bliver en succes, konstaterer hun.

Deltagerne i Demokrati-Campen er unge mellem 15 og 25 år med adresse i Vollsmose og omegn. De tilmeldte har sendt en ansøgning for at komme med.

Der skal vælges syv medlemmer og tre suppleanter til ungdomsrådet, der får en koordinator fra Vollsmose Sekretariatet tilknyttet.

De unge skal også have en stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce