De sprøde heste gør Anker Boye til stjerne


De sprøde heste gør Anker Boye til stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Historien om, at borgmester Anker Boye i første omgang ikke fik inviteret amtsborgmester Jan Boye med til væsentlige dele af det royale besøg i næste uge, gik i går hele landet rundt.

Det skete i P3's formiddagsprogram "De sprøde heste", hvor Anker Boye optrådte for anden uge i træk.

- Ja, vi havde ham også med i sidste uge fra Samsø, hvor han boede på samme hotel som os. Vi sad faktisk og bagtalte ham lidt, da han pludselig kom forbi, og så røg han altså i radioen, fortæller en af værterne, Anders Breinholt.

Sammen med Anders Lund Madsen vrinsker han sig gennem de tre formiddagstimer fra Svendborg i denne uge.

- Da vi så historien i avisen, måtte vi jo have fat i ham igen. Det lykkedes også til sidst, og han var sådan meget politiker-agtig, da han skulle forklare om det i radioen, fortsætter Anders Breinholt.

Ingen udelukkes

De to P3-værter var mest interesseret i at få at vide, hvem der nu IKKE kommer med på Dannebrog, når der skal være plads til Jan Boye.

Men Anker Boye forsikrede, at det ikke vil gå ud over nogen, at der nu skal skaffes plads til amtsborgmesteren.

- Han var egentlig meget cool. Vi synes jo, han ligner en ræv lidt, det sagde vi også i radioen, da vi mødte ham på Samsø. Hvem ved, måske ringer vi også til ham i næste uge, når vi sender fra Skagen. Vi skal nok finde en anledning, lover Anders Breinholt.

Og blot et par minutters lytning til "De sprøde heste" gør, at det lyder ret sandsynligt.

De er hurtige i hovederne, de to gange Anders. Så Anker Boye skal ikke vide sig for sikker. Måske bliver han ringet op igen.

De sprøde heste gør Anker Boye til stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce