Produktionsselskabet STV har sat sig på at lave levende billeder af rockfestivaler

Levende billeder til at sende direkte eller klippet sammen til egentlige produktioner er et speciale, som produktionsselskabet STV har arbejdet med.

Nu har STV lavet en kontrakt med Tinderbox og North Side om at lave billeddokumentation fra de to store festivaler i Odense og Aarhus.

Der er tale om flerårige kontrakter, og hos STV noterer man sig med tilfredshed, at selskabet har sat sig tungt på den del af branchen, som beskæftiger sig med produktionen af koncerter og musikfestivaler.

Med billederne sikret digitalt kan festivalerne trække på levende billeder af alle de kunstnere, som kommer på Tinderbox og North Side.

STV skal i aktion allerede i juni i år, når Tinderbox går i luften, og mon ikke der er sat et vist fokus på Rammstein, som af mange anses for det absolutte hovednavn? Det tyske band-fænomen er kendt for at levere meget visuelt - ikke mindst med masser af ild.

Tinderbox holdes i Tusindårsskoven i Odense 23.-25. juni.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.

Mere om emnet

Se alle
13
Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Frivillige satte Tinderbox' server under pres

Frivillige satte Tinderbox' server under pres