De fine frimærker takkede af


De fine frimærker takkede af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SLUT: Blomster og kindkys til damerne i traditionernes gamle posthus
CENTRUM: De sidste dage har der været masser af kunder i butikken. For der var nedtælling til, at frimærkedamerne takkede af for denne gang.

Kl. 15.00 i går var det slut, og Lone Sloth lukkede, slukkede og tog den buket med sig hjem, som taknemmelige kunder var kommet med på sidstedagen.

Hvis man vil opleve det fine gamle posthus med dets fornemme bygningsdetaljer og arkitektoniske finesser med sin nuværende funktion, kan det stadig lade sig gøre en uges tid. Men så er en epoke med stolte posttraditioner også slut. City-kontoret i Ll. Gråbrødrestræde lukker helt, og de fleste aktiviteter og personalet rykker til Brandts Klædefabrik.

- Der har været helt vildt med kunder i butikken, og selvfølgelig er det med vemod, at man tager afsked med denne særlige filateliafdeling, siger Bente Sloth, salgsassistent.

Frimærkesamlere fra det fynske er valfartet til det kongelige posthus i Odense, og hvis man valgte døren til højre i stedet for den mere vante tur til venstre for de mere traditionelle post-forretninger, kom man ind til Lone Sloth og Bente Kocak, som bestyrede dette mekka for specialfrimærker, førstedagskuverter, fireblokke og alt, hvad en sand samler bare måtte have af takkede postale rariteter. Seneste hit var der endnu et udstillingeeksemplar af. Med påskriften: UDSOLGT.

Frederik og Mary

Og gæt, hvilke to personer, der prydede dobbeltmærket. Selvfølgelig. Frederik og Mary.

- Vi har afgivet en bestilling på 459 kr., og Lone er ved at finde dem frem. Vores far er syg og kunne ikke selv komme, men han har lagt mange penge her, lød det fra Inger Vedel Jensen og datteren Agnete Vedel Jacobsen.

Den fine specialbutik følger ikke med til det nye citykontor på Brandts. Kun dele af den særlige service vil kunne ydes lokalt. Ellers må man til København eller Århus for at få fat i herlighederne. Enten ved selv at troppe op eller afgive ordre pr. telefon eller net.

De fine frimærker takkede af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce