De får penge


De får penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordatlantisk Hus på havnen

Politikerne vil bruge 20 millioner kroner på et Nordatlantisk Hus på havnen i Odense. Huset skal give Island, Færøerne og Grønland et synligt tilholdssted blandt andet til gavn for studerende fra disse lande.

Ventelister for incestramte

Politikerne besluttede at give 500.000 kroner til at få nedbragt ventelisterne til behandling for incest på Incestcenter Fyn. Derimod blev der ikke penge til at gøre noget ved ventelisterne for torturofre.

Skt. Klemens Plejecenter

Skal renoveres for små 24 millioner kroner i år og næste år. Samtidig har politikerne sat en million kroner af til at gøre mere for de ældre demente i kommunen.

Ens antal timer på skolerne

Det nye budget lægger op til, at kommunens skoler skal have et ensartet timetal - altså at et barn får det samme antal undervisnings-timer, lige meget hvilken skole han eller hun går på i kommunen. Sådan er det ikke i dag. Samtidig overvejer politikerne, om der er behov for en helt ny skole i centrum.

Klima og miljø

Skal tænkes ind i alle nye anlægs-byggerier i kommunen. Hensigten er at skabe bedre indeklima og mindske forureningen og CO2-udslippet.

Gangbro til Ikea

En gangbro, som skal sikre trafikken og gode tilgangsforhold til et nye IKEA, kommer til at koste 17 millioner kroner. Projektet skal opføres i 2010.

De får penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce