Dansk Folkeparti: Vollsmose skal være uden tørklæder og bederum i kommunens lokaler

Både landspolitikere og Odenses byrådspolitikere har igen vendt øjnene mod Vollsmose og områdets problemer med arbejdsløshed og kriminialitet. Foto: Nils Svalebøg

Dansk Folkeparti: Vollsmose skal være uden tørklæder og bederum i kommunens lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kommer masser af politiske forslag, men ingen vil løse Vollsmoses problemer, mener Dansk Folkepartis Pernille Bendixen, der nu selv lægger bud frem.

Vollsmose er i den grad igen i vælten. Radikales Morten Østergaard flyttede i denne uge midlertidigt ind, statsministeren har varslet et opgør med ghettoer og barsler med et politisk udspil. En ny helhedsplan - primært vedtaget af røde byrådsmandater - skal fysisk åbne området. Og i Odense har Venstre netop lagt fire konkrete forslag frem, der skal vende udviklingen i den omdiskuterede bydel: Boligblokke skal rives ned, hver tredje bolig skal sælges som ejerlejlighed, unge skal have mentorer, og området skal have nyt navn.

Men intet af det rækker, mener Dansk Folkeparti, der hverken er begejstret for de røde eller blå Vollsmose-planer, understreger Pernille Bendixen, politisk ordfører for Dansk Folkeparti.

- Vi ser ikke, at hverken den ene eller den anden plan løser det reelle problem, som i vores optik er parallelsamfund, konstaterer hun.

Derfor præsenterer partiet nu egne bud.

Der skal ikke være nogen, der bærer tørklæde i de kommunale ejendomme, ligesom der ikke skal serveres halalkød i kommunens institutioner. Kønsopdelt svømning skal være forbudt, og det samme skal bederum i kommunens lokaler.

Og skal Vollsmose have nyt navn, så skal det ske som en belønning for nye og bedre tider.

- Derfor skal man først ændre navnet, når forandringen påviseligt er sket, mener Pernille Bendixen.

Ingen evig kastebold

Både Konservatives Søren Windell og borgmester Peter Rahbæk Juel (S) har bebudet, at der er brug for politisk at sætte sig sammen og tage et kig på langsigtede løsninger. For Vollsmose skal ikke være en varig politisk kampplads eller en evig kastebold.

Rahbæk Juel har forklaret, at han efter vinterferien vil tage initiativ til at samle byrådets partier for at se, "om der i det nye byråd er en fornyet dynamik og vilje til at sætte endnu større mål for Vollsmose".

- Første skridt er at sætte os sammen i et lokale og tale om, hvor vi vil hen og hvorfor, mener borgmesteren.

Det lokale vil Pernille Bendixen og Dansk Folkeparti gerne med ind i.

- Vi er til at tale med i forhold til at støtte enten den ene eller den anden helhedsplan, siger hun.

- Og der, hvor vi føler os mest imødekommet, der giver vi vores støtte.

Dansk Folkeparti: Vollsmose skal være uden tørklæder og bederum i kommunens lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce