Skal vi afskaffe kongehuset, spørger DR 2 i aften i direkte tv-udsendelse fra Odense Rådhus

Dele af Flakhaven i Odense er igen ret ufremkommelig på grund af transmissionsvogne fra DR. Og det er der en god grund til.

DR 2 sender nemlig både i aften og i morgen aften direkte udsendelser fra Rådhushallen i rådhusets stueetage.

For nylig var DR i Odense i forbindelse med skolernes sangdag. Her blev man så begejstret over forholdene i den smukke Rådhushallen, at man spurgte om lov til at komme igen.

- Vi er meget glade for det rum. Det er flot af kommunen at stille det til rådighed for os. Det ligger midt i byen, så der er let adgang for publikummer og andre deltagere. Alt i alt er der kun godt at sige om den måde, Odense behandler os på. De er så søde på rådhuset, fortæller producer Rasmus Møller Lauritsen fra DR Danmark i Aarhus.

I aften - på Dronningens fødselsdag - skal i Gadens Parlament på DR 2 klokken 19.05 diskuteres, om kongehuset skal afskaffes.

Onsdag aften i samme sendetid hedder overskriften ”Skal adoption fra udlandet afskaffes”.

Onsdag eftermiddag optages en udsendelse, der sendes senere, med overskriften ”Truer burka og halal dansk kultur”.

Studievært er den tidligere SF-skatteminister Thor Möger Pedersen.

Hvis du har lyst til at se, hvordan direkte tv afvikles, er der måske stadig en mulighed for at kigge med. Ring på 28 54 73 08, fortæller DR.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.