DHL-løbsleder: - Jeg håber på en god stor havefest

Omkring 17.000 deltagere er i år meldt til DHL Stafetten tirsdag, onsdag og torsdag, og det er ifølge løbslederen lidt færre end sidste år. Det kan muligvis skyldes afbrændingsforbuddet, som dog blev ophævet i sidste øjeblik. Derfor må der alligevel nu grilles på Engen i Fruens Bøge i Odense. Foto: Michael Bager

DHL-løbsleder: - Jeg håber på en god stor havefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Grenaa er for første gang løbsleder på DHL Stafetten i Odense. Han har dog mange års erfaring med fra Sparta i København, hvor han også har arrangeret stafetløbet.

Hvordan er det at arrangere DHL Stafetten i Odense?

- Det er hektisk. Der skal improviseres meget. Vi har fået nyt bygningsreglement fra 1. juli. Det var vi ikke bekendt med, der er kommet nye folk til fra kommunen og fra Beredskab Fyn, og der er nye krav om dokumentation for alt, hvad vi stiller op af telte.

Hvad betyder det konkret?

- Vi skal gøre meget mere ud af planen for placeringen af teltene, ansøgninger skal skrives på den rigtige måde, og flere oversigter.

Hvad har det betydet arbejdsmæssigt?

- Jeg har overtaget noget, som "bare" skulle gøres igen, men sådan er det ikke nu. Det seneste stykke tid har der skulles ændres meget og udarbejdes nye oversigtskort. Så det har været en hård start.

Hvad er et godt DHL Stafetløb for dig?

- Når jeg kommer fra Sparta i København og har været med til at arrangere løbet for fem gange så mange mennesker som i Odense er det her ikke så stort og kun over tre dage. Det er mere overkommeligt her. Det er skønt med alle de frivillige, og jeg er glad for at se, at det fungerer.

Hvor meget tid bruger du på løb?

I to måneder arbejdede jeg fra klokken 8 til 24 alle dage i ugen, fordi vi havde Eventyrløbet og Royal Run. Sådan er det også med DHL Stafetten.

Hvad håber du på, der har været godt ved dette års arrangement, når det slutter torsdag aften?

- At alle deltagere har haft nogle gode dage og der ikke har været uheld og at ingen er faldet døde om. Det har jeg oplevet i København. At folk kommer ud og dyrker motion, har det sjovt, og får en god stor havefest, nu hvor de også kan få lov til at grille, efter at afbrændingsforbuddet er blevet ophævet.

Har forbuddet betydet noget?

- De seneste to uger har vi fået færre tilmeldinger end vi plejer, men vi ved ikke, om det skyldes afbrændingsforbuddet.

DHL-løbsleder: - Jeg håber på en god stor havefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce