DF: - Flot at Anker Boye vælger at stoppe på toppen

- Anker Boye har haft en forrygende karriere, og jeg synes, det er flot af ham, at han trækker sig, mens han er på toppen, siger Alex Ahrendtsen (DF), der her er fotograferet sammen med den socialdemokratiske borgmester ved fintællingen af stemmer efter byrådsvalget i november 2013.
Foto: Michael Bager

DF: - Flot at Anker Boye vælger at stoppe på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alex Ahrendtsen: - Anker er en meget dygtig politiker, også nationalt

- Anker Boye er en meget dygtig politiker, også på nationalt plan. Han har evnerne til at nå langt, også nationalt, hvis det var det, han ville - jeg er sikker på, han for eksempel ville været blevet en god formand for Socialdemokratiet.

Karakteristikken af Anker Boye herover kommer faktisk fra en politisk modstander - Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen. Men på trods af de politiske uenigheder har Ahrendtsen - som man kan læse - stor respekt for Anker Boye:

- Jeg har på det personlige plan altid godt kunne lide Anker Boye, og vi har kunnet drille hinanden med et glimt i øjet. Han har haft en forrygende karriere, og jeg synes, det er flot af ham, at han trækker sig, mens han er på toppen, siger Alex Ahrendtsen.

- Hvad har han været for en borgmester?

- Han har forsøgt det brede samarbejde i denne periode, og han har arbejdet på at holde de mere yderliggående, venstreorienterede kræfter i partiet på plads. Anker har stået for en meget erhvervsvenlig politik og har omfavnet den forandring, byen er i gang med, men måske er han blevet lidt for forelsket i forandringen og erhvervspolitikken. Han har gjort et forrygende salgsarbejde udenfor byen og altid talt med begejstring - overfor erhvervsvirksomheder, fonde og for alle, der kunne tænke sig at investere i byen. Så han har været en god ambassadør for byen, men han har måske glemt vælgerne lidt undervejs.

Ifølge Alex Ahrendtsen betyder Anker Boyes melding, at kampen om borgmesterposten om små to år nu er helt åben.

Læs mere i avisen lørdag eller på mitfyn.dk

DF: - Flot at Anker Boye vælger at stoppe på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce