Samtidig er p-pladsen ned mod det første byggefelt forsvundet - gravearbejde i gang

Det er blevet mere besværligt og en hel del farligere at være cyklist mellem den nordlige og den sydlige del af Odense. Cykelstien fra Østre Stationsvej op til Nørregade-Thomas B. Thriges Gade er blevet skåret over, så man skal ud og over Nørregade for at komme fra nord til syd.

Det er endnu et bygge- og gravefelt i Thrige-projektet, som giver den ikke ubetydelige forringelse for cyklisterne. Samtidig må bilisterne sige farvel til de ekstra p-pladser, som der var på Thrigesgaden ned mod det byggefelt, som bl. a. omfatter p-kælderen. Her er alle pladser væk, asfalten fræset op og om kort tid vil det være arkæologerne fra Odense Bys Museer, som går i gang i dette område.

Ændringen af cykelruten betyder, at omvejen vil være ind ad Nørregade. Hvis man kommer på stien fra Østre Stationsvej, skal man derfor krydse Nørregade for at komme frem.

Senest er Nørregade blevet stærkt befærdet ikke mindst på dagens travle tidspunkter. Morgen og aften. Der er masser af trafik, og nu skal der altså også findes plads til cyklisterne.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.

Mere om emnet

Se alle
7
Mindre tilskud: Godt nyt om letbanen

Mindre tilskud: Godt nyt om letbanen

33
Prisstigning: Dyrere billetter i trængte busser

Prisstigning: Dyrere billetter i trængte busser

Letbane sætter motorsave ind mod fredede flagermus

Letbane sætter motorsave ind mod fredede flagermus